Kontakt informacije

Ognjena Price 7
Čakovec, HR-40 000
+385 (40) 390 426
+385 (98) 987 2231
Petak, Rujan 30, 2022

Čišćenje svih vrsta tepiha

Profesionalno opremljena praonica tepiha

Čišćenje svih vrsta tepiha

ciscenje tepiha

Profesionalno opremljena praonica tepiha koja po svojoj veličini i profesionalnom pristupu može udovoljiti svim vašim zahtjevima za pranje i čišćenje tepiha, tepisona. Usluga pranja tepiha traje od 2-5 radnih dana. Uslugu pranja tapisona izvodimo i u poslovnim prostorima šamponiranjem i postupkom dubinske extrakcije.

Za postizanje visoke kvalitete pranja praonica  je opremljena sa strojevima velikih kapaciteta, adekvatnim voznim parkom i  nizom iskusnih djelatnika koji obavljaju procese čišćenja koje je nemoguće automatizirati ili izvesti strojno.

Održavanje tepiha važno je za njegovu dugotrajnost i uvijek lijep izgled.

Pri pružanju usluga čišćenja i pranje tepiha, klijent ima mogućnost samostalno dostaviti tepih u servis za čišćenje EKO, ili kontaktirati naše djelatnike te s njima dogovoriti vrijeme i mjesto preuzimanja tepiha.

Djelatnici klijentu izdaju potvrdu odnosno dostavnicu pri preuzimanju tepiha. Po završetku obrade (pranje tepiha), a prema klijentovim željama moguće je tepih dostaviti na određenu adresu, ili se po tepih može samostalno doći u servis za čišćenje EKO.

17/01/2018
Servis za čišćenje
Autorica članka:

Servis za čišćenje

Radimo na području cijele Hrvatske i jamčimo profesionalnu i kvalitetnu uslugu čišćenja.

Uz našu paletu usluga nečete više morati brinuti o čistoći.

Internetska stranica: www.szc-eko.eu/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pronađite vremena za sebe

Naručite čišćenje u terminu koji Vam odgovara. Servis za čišćenje koji jamči kvalitetu.
Ognjena Price 7
+385 (40) 390 426
+385 (98) 987 2231