Petak, Prosinac 08, 2023

Građevinsko čišćenje

Građevinski radovi i proslave imaju zajedničko jedno, a to je čišćenje koje slijedi nakon toga. Nazovite nas i zaboravite da se išta dogodilo.

Čišćenje staklenih površina

Pranje stakala vrši se isključivo profesionalno s „alatom“ za pranje staklenih površina. Vršimo i sva pranja stakala na visini. Naši će radnici, obučeni za rad na visinama

Čišćenje javnih ustanova

"Svaki prostor zahtijeva održavanje čistoće i higijene. Čišćenje organiziramo ovisno o površini prostora, broju zaposlenih osoba, sadržaju unutar ureda, te frekventnosti ljudi."

Čiščenje poslovnih prostora

Ugovorite uslugu čišćenja na određeno ili neodređeno vrijeme i učinite vaš poslovni prostor trajno čistim.

Čišćenje stambenih prostora

Podrazumijeva redovno ili jednokratno čišćenje, a obuhvaća obavljanje kućanskih poslova uklanjanje paučine, brisanje prašine

Čišćenje svih vrsta podova

Bilo da se radi o kamenu, mramoru, pločicama ili nekom drugom materijalu, Vaše ćemo podove očistiti i ispolirati. Velike površine čistimo strojno.

Čišćenje svih vrsta tepiha

Profesionalno opremljena praonica tepiha koja po svojoj veličini i profesionalnom pristupu može udovoljiti svim vašim zahtjevima za pranje i čišćenje

Čišćenje osobnih vozila

Nudimo dubinsko usisavanje, šamponiranje, mokro ili suho usisavanje, dok kod čišćenja osjetljivih materijala, koristimo tehnologiju ekstrakcijskog čišćenja.

Čišćenje tapeciranog namještaja

Kemijskim čišćenjem tapeciranog namještaja učinkovito ćemo odstraniti prašinu, prljavštinu i grinje iz Vašeg namještaja.

Čišćenje trakastih zavjesa

Trakaste zavjese su jako praktične i ekonomične pa i dekorativne, zavisi od izbora boja i dezena. Ugrađuju se na sve vrste otvora ali i prolaza.

Ognjena Price 7
+385 (40) 390 426
+385 (98) 987 2231