Nedjelja, Svi 26, 2024

Građevinsko čišćenje

Građevinski radovi i proslave imaju zajedničko jedno, a to je čišćenje koje slijedi nakon toga. Nazovite nas i zaboravite da se išta dogodilo.

Čišćenje staklenih površina

Pranje stakala vrši se isključivo profesionalno s „alatom“ za pranje staklenih površina. Vršimo i sva pranja stakala na visini. Naši će radnici, obučeni za rad na visinama

Čišćenje javnih ustanova

"Svaki prostor zahtijeva održavanje čistoće i higijene. Čišćenje organiziramo ovisno o površini prostora, broju zaposlenih osoba, sadržaju unutar ureda, te frekventnosti ljudi."

Čiščenje poslovnih prostora

Ugovorite uslugu čišćenja na određeno ili neodređeno vrijeme i učinite vaš poslovni prostor trajno čistim.

Čišćenje stambenih prostora

Podrazumijeva redovno ili jednokratno čišćenje, a obuhvaća obavljanje kućanskih poslova uklanjanje paučine, brisanje prašine

Čišćenje svih vrsta podova

Bilo da se radi o kamenu, mramoru, pločicama ili nekom drugom materijalu, Vaše ćemo podove očistiti i ispolirati. Velike površine čistimo strojno.

Čišćenje svih vrsta tepiha

Profesionalno opremljena praonica tepiha koja po svojoj veličini i profesionalnom pristupu može udovoljiti svim vašim zahtjevima za pranje i čišćenje

Čišćenje tapeciranog namještaja

Kemijskim čišćenjem tapeciranog namještaja učinkovito ćemo odstraniti prašinu, prljavštinu i grinje iz Vašeg namještaja.

Čišćenje trakastih zavjesa

Trakaste zavjese su jako praktične i ekonomične pa i dekorativne, zavisi od izbora boja i dezena. Ugrađuju se na sve vrste otvora ali i prolaza.

Ognjena Price 7
+385 (40) 390 426
+385 (98) 987 2231