Kontakt informacije

Ognjena Price 7
Čakovec, HR-40 000
+385 (40) 390 426
+385 (98) 987 2231
Petak, Rujan 30, 2022

Čišćenje tapeciranog namještaja

tapecirani namj

Kemijskim čišćenjem tapeciranog namještaja učinkovito ćemo odstraniti prašinu, prljavštinu i grinje iz Vašeg namještaja. Ovaj postupak obavljamo u Vašem domu, a sušenje samog namještaja traje par sati.

Varijacija modela i detalja pojedinog namještaja je beskonačno i zato će naše visoko kvalificirano osoblje u obzir uzeti kvalitetu materijala namještaja a naročito tkanine kako bi bili sigurni da proces čišćenja neće oštetiti Vaš namještaj.

Postupak dubinskog pranja i čišćenja namještaja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda) učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečištoću iz namještaja ili tepiha.

Usluga dubinskog pranja i čišćenja namještaja obavlja se pomoću ekstrakcijskog stroja za čišćenje s sustavom usisavanje i ekstrakcijskom tekućinom koja se ubrigava u namještaj te istodobno s dubinskim nečistoćama isisava iz njega.

Namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja.

Priuštite svom starom namještaju izgled i sjaj novog namještaja!

Za čišćenje koristimo profesionalna sredstva, ekološka i biološki prihvatljiva koja su također i antibakterijska i antialergijska.

17/01/2018
Servis za čišćenje
Autorica članka:

Servis za čišćenje

Radimo na području cijele Hrvatske i jamčimo profesionalnu i kvalitetnu uslugu čišćenja.

Uz našu paletu usluga nečete više morati brinuti o čistoći.

Internetska stranica: www.szc-eko.eu/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pronađite vremena za sebe

Naručite čišćenje u terminu koji Vam odgovara. Servis za čišćenje koji jamči kvalitetu.
Ognjena Price 7
+385 (40) 390 426
+385 (98) 987 2231